Hokki | Mestis

Hokki tutuksi: Myyntiedustaja Esa ”Epi” Sirviö

18.01.2024


Hokki tutuksi -seuraesittelyssä vuorossa Hokin pitkäaikainen myyntiedustaja Esa “Epi” Sirviö. Epi on tuttu näky Kajaanin jäähallilla, ja työuraa Hokin varainhankinnassa onkin takana jo 25 vuotta.


– 25 kauden aikana on muodostunut näköalapaikka kajaanilaiseen ja kainuulaiseen yritysmaailmaan. Mottona on ollut, että tehdään asiat hyvin, jotta yhteistyö jatkuu seuraavallakin kaudella. Näin olemme pystyneet pitämään yhteistyösopimukset hyvällä tasolla 20 vuotta Mestiksessä, Epi avaa työnsä kulmakiviä.


Epin uran voi kuvata alkaneen rakkaudesta lajiin.
– Lähtiessäni mukaan toimintaan tavoitteena oli mahdollistaa aikuisten jääkiekon pelaaminen Kajaanissa mahdollisimman korkealla tasolla. Olennaisena osana sujuvaa seuratoimintaa on pelaajien asioiden hoitaminen, kuten palkanmaksun toimiminen jouhevasti tilanteessa kuin tilanteessa, summaa Epi.


Ikimuistoisimpia hetkiä 25 vuoden ajalle on mahtunut useampia, joista Epi nostaa esiin nousun Suomi-sarjaan vuonna 2000, nousun Mestikseen 2002, Mestiksen mestaruuden vuodelta 2007 sekä hopea- ja pronssimitalit 2008, 2009, 2015 ja 2016. Myös vitos- ja seiskapeleihin venyneet ratkaisuottelut ovat olleet ikimuistoisia kokemuksia. Uusimpana lisäyksenä listaan on tällä kaudella nähty kotiottelu Jokereita vastaan: “Ei varmasti unohdu kenenkään paikalla olleiden muistista ihan heti”.


Kiitoksia Epi jakaa usealle taholle seuratoiminnan mahdollistamisesta.
“Iso kiitos yhteistyökumppaneille, faneille, talkoolaisille ja Kajaanin kaupungille. Myös seuran puheenjohtajat, hallituksen jäsenet ja erityisesti toimiston väki ovat olleet isossa roolissa, että täällä pystyy ylipäätään kiekkoa pelaamaan."

Mestis