Hokki | Mestis

Mikko Kuikka mukaan Hokin valmennusryhmään

24.04.2024

Mikko Kuikka liittyy Hokin valmennustiimiin apuvalmentajaksi ensi kaudelle. Päävalmentajana jatkaa Antti Halonen. 

Aiemmin muun muassa Hermeksen ja KeuPan valmentajana toiminut Mikko otetaan innolla ja lämpimästi vastaan Hokissa. 

– Mikosta välittyi heti kuva, että elää ja hengittää jääkiekkoa. Ahkera ja analyyttinen valmentaja, joka tuo hyvää tasapainoa valmennukseen, kommentoi urheilujohtaja Ossi Kemppainen. 

Tässä vielä Mikon terveiset Hokkiyhteisölle!

Tervehdys kajaanilaiset,

Aloitan ensi kaudella apuvalmentajan työssä Hokin perinteikkäässä organisaatiossa. 

Muutama sana minusta. Valmentamisessa olen ollut mukana jo yli kymmenen vuotta. Viimeiset kaksi kautta olen valmentanut Mestiksessä, ensin Kokkolan Hermeksen organisaatiossa ja kuluneen kauden puolivälistä Keuruulla Keupan riveissä. 

Koulutustaustani on liikunnanohjaajan ja loppusuoralla olevien valmentamisen ja johtamisen AMK-opintojen myötä todella kattava jääkiekon suhteen, sekä yksilö- että joukkuevalmennuksessa. Opiskelut ovat valmennuskokemuksen kanssa luoneet äärimmäisen vakaan pohjan itselleni. 

Koen tuovani paljon osaamista videoiden ja tilastojen avulla yksilölle annettavaan palautteeseen sekä joukkueen pelin kehittämiseen. Nämä ovat olleet myös isot kiinnostuksen kohteet omalla valmentajan polulla. 

Valmentajana olen avoin, innostava, pelaajalähtöinen sekä rehellinen pelaajia kohtaan. Arjen vaatimustason on oltava korkealla, jotta joka päivä pystymme tavoittelemaan omaa parastamme unohtamatta sitä paloa, jonka vuoksi olemme alunperin jääkiekon pariin päätyneet. 

Tavoitteena tulevalla kaudella on nostaa urheilullisuuden tasoa arjessa, joka varmasti alkaa tuottamaan tulosta pitkällä tähtäimellä. Asioiden muuttaminen on kuitenkin prosessi, joka ottaa oman aikansa eikä sitä yleensä voida nopeuttaa. Siemenet on kylvettävä, jotta se voi kukoistaa sitten tulevaisuudessa. 

Kaiken kaikkiaan olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta enkä malta odottaa, että päästään lyömään kausi käyntiin. Sitä odotellessa oikein mukavaa kesän odotusta, nähdään hallilla kun sen aika on. 

Ystävällisin kiekkoterveisin,

Mikko Kuikka

Mestis