Hokki | Mestis

Voitto lipesi käsistä vähämaalisessa ottelussa

21.09.2024

Hokki pelasi viikon toisen ottelunsa kotihallissa Kajaanissa, jonne vieraaksi oli saapunut KeuPa HT Keuruulta.

Ottelun alussa kaukalossa nähtiin vahvasti esiintynyt kotijoukkue. Hokki sai useamman hyvän kiekonhallinnan hyökkäysalueelle, mutta hyville maalipaikoille se ei löytänyt. Erän puolen välin jälkeen Hokki sai mahdollisuuden maalintekoon jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta viimeinen tehokkuus jäi puuttumaan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin lopulta maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen erä käynnisty KeuPan ylivoimalla ja Hokki esitti hyvää alivoimapeliä. Peli aukesi molempiin suuntiin toisessa erässä, mutta vieläkään maaleja ei maalipaikoista huolimatta nähty.

Ottelun voittomaali nähtiin lopulta ajassa 52:50 ja se syntyi vieraiden Konsta Keitelin lavasta. Keuruulaisten onnistuminen oli pidempään jatkuneen painostusjakson ansiota. Hokki aloitti tämän jälkeen takaa-ajon ja saikin luotuja joitakin maalipaikkoja, mutta kiekko ei löytänyt tietään tolppien väliin. Tasoituksen hakeminen ilman maalivahtia koitui lopulta kohtaloksi ajassa 59:06, kun Emil Kangasniemi pääsi laukomaan kiekon tyhjään Hokki-maaliin. Puolustuspeli toimi ottelussa hyvin ja KeuPa sai tehdä työtä maaliensa eteen, mutta Juho Helanderin ohittaminen osoittautui mahdottomaksi tällä kertaa.