Hokki | Mestis

Harjoituskauden ensimmäinen tappio Kiuruvedellä

30.08.2024

Hokki pelasi viikon toisen vierasottelunsa Kiuruvedellä, jossa ottelua isännöi IPK.

Varsin tasaisissa merkeissä edenneen ottelun tuloksellinen ratkaisuhetki koettiin jo toisen erän puolenvälin tietämillä, kun Peli-Karhut laittoivat kiekon kolme kertaa Zach Stejskalin selän taakse vain minuutin ja 33 sekunnin sisällä. Hokki onnistui tekemään kavennusmaalin hetkeä myöhemmin, maalintekijänä Arturs Karasa.

Hokki ei löytänyt enää tarvittavaa kirivaihdetta viimeisessä erässä ja IPK-puolustaja Oskari Mikkonen viimeisteli loppulukemat 4-1.

Hokin maali:

3-1 Arturs Karasa (Topi Heiskanen, Rinalds Vutkevics)

Maalivahti:

Zach Stejskal 5+7+6=18

Hokin harjoituskausi viimeistellään kotiyleisön edessä Kajaanissa, jossa ensi viikolla vierailevat IPK (4.9.) sekä JoKP (5.9.). Nähdään hallilla, kannustetaan Hokki voittoon!