Hokki | Mestis

Hokki jatkaa voitokkaana

28.08.2024

Hokki kohtasi toisessa kauteen valmistavassa harjoitusottelussaan vieraskentällä Joensuun Kiekko-Pojat.

Ottelu alkoi kotijoukkueen vahvalla jaksolla ja Hokki olikin avauserässä vastaantulija, peli pysyi maalittomana pitkälti Eetu Niemisen torjuntojen takia. Toiseen erään kaukaloon saapui piristynyt kajaanilaisjoukkue, vain 20 sekunnin jälkeen syntynyt avausmaali oli Topias Kasken käsialaa. Erä jatkui hienoisessa kotijoukkueen hallinnassa, mutta Hokki pystyi olemaan tehokkaampi omissa maalipaikoissaan. Erän puolessavälissä maalinteossa onnistuivat peräkkäisissä vaihdoissa 19 sekunnin välein Aleksi Pellikka sekä Jere Jokinen. Nooa Tuomainen teki komealla ohjauksella Hokille jo erän neljännen maalin Juho Markkasen selän taakse ajassa 35:04.

Kolmas erä noudatteli pitkälti aiempaa kaavaa ja Kiekko-Pojat saivat enemmän maalipaikkoja, mutta Eetu Nieminen ei ollut ohitettavissa tänään. Topias Kaski viimeisteli ottelun loppulukemat 0-5 ottelun toisella maalillaan ajassa 57:27.

Hokin maalit:

0-1 Topias Kaski (Kie Vähäkangas)

0-2 Aleksi Pellikka (Nooa Tuomainen)

0-3 Jere Jokinen (Juuso Aaltonen, Samppa Kemppainen)

0-4 Nooa Tuomainen (Joel Mykkänen, Kasperi Heinänen)

0-5 Topias Kaski (Janne Jokinen)

Hokin positiivisissa merkeissä alkanut harjoitusotteluiden putki jatkuu perjantaina Kiuruvedellä, jossa vastassa on hallitseva Mestis-mestari IPK.