Hokki | Mestis

Hokin myyntitiimiin vahvistusta

20.05.2024

Hokin myyntitiimissä aloittaa pitkäaikaisen myyjän Esa ”Epi” Sirviön aisaparina viime kaudella apuvalmentajana toiminut Teemu Seppänen. Myyntitiimissä toimivat siis jatkossa Epi ja Sepi.  

Teemu jatkaa myös edustusjoukkueen valmennusryhmässä maalivahtivalmentajana.  

Teemu on aiemmin toiminut jääkiekon ulkopuolella Eezy Henkilöstöpalveluilla yrittäjänä. Hokissa Teemu on peliuransa aikana ollut maalivahtina useana kautena ja peliuran jälkeen hän oli seurassa kaksi kautta maalivahtivalmentajana sekä viime kevään apuvalmentajana edustusjoukkueessa. 

- Aloitan innoissani uudessa roolissa tutussa seurassa. Minulta löytyy vahva Hokkisydän ja on hienoa päästä mukaan kehittämään uutta. Usko tekemiseen on vahva urheilullisella puolella sekä taustaryhmään, että saadaan Hokki vaikeiden urheilullisten vuosien jälkeen menestymään jatkossa niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin, Teemu kertoo. 

Toimistolle on etsitty vahvistusta kevään aikana ja ollaan tyytyväisiä, että työntekijä löytyi läheltä.  

- Hienoa saada Teemu mukaan toimistolle. Hänestä välittyy aito innostus Hokkia ja Hokin toiminnan kehittämistä kohtaan ja nopeasti huomasimme, että ajatukset tulevasta ovat hyvin samanlaiset. Paljon on uutta suunnitteilla ja odotamme innoissamme, että pääsemme niitä toteuttamaan, Hokin toiminnanjohtaja Sarita Kuusisto kommentoi sopimusta. 

 

Yhteystiedot:

Teemu Seppänen 

Myynti ja kumppanuudet 

p. 0504128111

[email protected] 

Mestis