Hokki | Mestis

Kaksi media-alan opiskelijaa harjoittelussa Hokilla.

02.10.2023

Olen Elli Hirvilahti, 17-vuotias ja olen kotoisin Kajaanista. Opiskelen Kainuun ammattiopistolla kolmannella vuodella videoalalla, ja pyrin hakemaan keväällä Tampereelle jatko-opintoihin AV-alalle (audiovisuaalinen).

Kun keväällä aloitin hakemaan TOP-paikkoihin, mieleeni tuli heti Hokki, sillä olin kuullut yrityksestä paljon hyvää niin opettajilta kuin luokkakavereilta. Silti työpaikka ylitti odotukseni. Kun aloitin työni, yllätyin, miten paljon minulla oli ideointi mahdollisuuksia omasta työstäni ja miten paljon työpaikka välitti siitä, että työni hyödyttää ja kiinnostaa minua oikeasti. Työ ympäristö vaikutti heti avoimelta ja rennolta, kun pääsin tutustumaan moniin toimiston ihmisiin ja arkeen.

Olen Markus, 18-vuotias ja opiskelen kolmatta vuotta media-alaa. Olen elokuva ja av- tuotantolinjalla. Olen nyt työharjoittelussa Hokilla. Päädyin Hokille harjoitteluun, koska olin  kuullut hyvää Hokista ja olin kiinnostunut Hokin tekemisestä.

Teemme Hokille Youtube-sarjaa, joka antaa meille mahdollisuuksia harjoittaa videoalan  taitoja. Sarja antaa meille myös materiaalia portfolioon esimerkiksi jatko-opintoja ja tulevia työpaikkoja varten. Olemme olleet Hokilla harjoittelussa nyt yli kuukauden, ja innostus projektia kohtaan on vain kasvanut, kun on saanut homman vauhtiin. On mahtavaa tutustua Hokin toimintaan, olipa se sitten osallistumalla kotipeleihin, haastattelemalla valmentajia tai vain kahvittelemassa toimistolla.

Suosittelemme Hokkia harjoittelupaikaksi myös muille opiskelijoille, sillä Hokilla pääsee oikeasti tekemään sitä, mikä sinua kiinnostaa ja mistä oikeasti hyödyt.

Mestis